Waar vind je de beste afzetpalen voor buiten?

Indien je op zoek bent naar afzetpalen om een bepaald gebied buiten af te zetten, dan kun je deze zeker vinden op de site van In-Liner. Uiteraard zijn er meerdere sites en winkels waar je deze kan kopen, maar deze website biedt een volledig assortiment aan verschillende afzetpalen voor binnen en buiten. Op deze site vind je naast afzetpalen met effen of bedrukt lint in verschillende kleuren en rode loper palen met diverse kleuren touw, ook een aantal soorten afzetpalen voor buiten. Dit zijn de zogeheten skipper palen, die uitermate geschikt zijn om een deel van de weg, een terrein of andere locatie af te zetten en te blokkeren voor verkeer en/of voetgangers.

Welke soorten Skipper afzetpalen zijn er verkrijgbaar?

Als je op zoek bent naar afzetpalen voor buiten, dan ben je met de Skipper het beste uit. Indien het vooral nodig is om een weg af te zetten waar veel auto’s, fietsers of bromfietsers langs rijden, dan is de Skipper roadcone de beste oplossing. Dit zijn feitelijk de pylonen zoals wij deze kennen. De basis roadcone kun je vrijwel overal voor gebruiken, omdat hij door zijn kleuren heel goed van een afstand al opvalt. Zelfs als het donker is. Daarnaast kun je deze roadcone verzwaren met gewichten, zodat je niet het risico loopt dat deze verschuift of wellicht weg waait op het moment dat er veel wind staat of het stormt. Bovendien is het mogelijk om de roadcone uit te breiden met een Skipper unit die je bovenop de roadcone zit en die afzetlint bevat. Op deze manier kun je met de Skipper serie alle kanten op voor buiten.

Moet je handig zijn om de Skipper afzetpalen te gebruiken?

Nee, je hoeft hiervoor gelukkig helemaal niet handig te zijn. Een kind kan de was doen. De units met lint zijn heel makkelijk op de cones te bevestigen en door het universele en gebruiksvriendelijke systeem zijn ze overal te plaatsen. Door de losse onderdelen te gebruiken kun je de afzetting bevestigen aan glas, een muur of stelling en zelfs aan een auto, aangezien dit magnetisch is. Doordat het zo makkelijk toepasbaar is zijn er veel bedrijven die van dit systeem gebruik maken. Of het nu gaat om het afzetten van een weggedeelte na een ongeval, bij reparatiewerkzaamheden aan het wegdek, of gewoon om een bepaald ruimte of parkeerplaatsen vrij te houden, het Skipper systeem biedt in heel veel situaties uitkomst. Bovendien is de hele serie van duurzaam materiaal gemaakt, waardoor eenmaal aangeschaft, deze producten jarenlang mee gaan.

Waar kan ik afzetpalen voor gebruiken?

In principe kun je deze overal waar ook maar iets afgezet moet worden gebruiken. Dit kan in bioscopen, theaters of bij evenementen zijn, maar ook in scholen, musea en kerken. En wat te denken van de wacht rijen voor attracties in pretparken, voor de incheckbalie op de luchthavens en gewoon als toegangspoort voor een discotheek. Voor alles wat afgezet moet worden is wel een paal te vinden die daarvoor geschikt is bij In-liner.be.