Verjaardagsoutfit? welke trek jij jouw kindje aan op haar of zijn verjaardag?

Vaak als het nog een maand duurt, dan zijn de kids al begonnen met aftellen. ‘Ik ben bijna jarig, nog maar … nachtjes slapen!’. De verjaardag is voor de kinderen één groot feest, maar voor ons als ouder is het ook best een dingetje. De verjaardag voor familie, iedereen wordt uitgenodigd en je zit met een huis vol. Doen we het met of zonder eten en op de dag zelf of kiezen we lekker praktisch voor een weekend dag. Kunnen we zelf ook nog even nagenieten (lees bijkomen) met een heerlijk wijntje of biertje. Dan heb je daarna nog het kinderfeestje, het ene kindje kan niet kiezen want ‘Nee, 6 kindjes vinden papa en mama echt meer dan genoeg’. Een paar huil en driftbuien later, komt dat toch altijd weer goed en eindig je op 7 kinderen. Maar ook de andere situatie is mogelijk, ‘ik weet niet zo goed wie ik moet uitnodigen, want ze zijn niet zo lief tegen mij op school’. Gelukkig komt ook dit altijd weer goed en worden het beide leuke feestje.

Maar dan de grote vraag,verjaardagsoutfit

welke verjaardagsoutfit willen we dit jaar aan? Soms loop je er in één keer tegen aan en hangt het shirt of de jurk al twee maanden in de kast. Maar als dit niet het geval is, dan kan er nog wel eens stres ontstaan. Niks leuks te vinden, of genoeg leuks maar niks in de juiste maat. En eigenlijk heb je ook helemaal geen tijd om te winkelen, er moet nog zo veel aan voorbereiding gedaan worden.

Online de verjaardagsoutfit kopen

Heb je een zoon of dochter die het leuk vindt om met mama om de bank een kopje thee te doen voor het slapen gaan? Combineer dit dan met online winkelen. Samen kijken wat is leuk en wat is nu echt bijzonder voor haar of zijn verjaardag? In een uurtje zal je zien dat je al de leukste outfits heb gezien en dat kiezen nog best lastig kan worden. Samen qualitytime en een outfit geshopt! De ideale combinatie en waarschijnlijk vindt jouw kleine dame of heer het ook nog heel gezellig. Nu dus uitkijken dat ze niet iedere week samen op de bank kinderkleding willen shoppen.