De perfecte vintage bekleding voor de baby- of kinderkamer

Het uitkiezen van de babykamer wanneer je zwanger bent is iets waar veel tijd in gaat zitten, want je wil het natuurlijk goed doen. Niet alleen wil je dat je baby comfortabel is, ook vind je het belangrijk dat de babykamer er mooi uitziet. Het is namelijk wel de eerste kamer van jouw baby! Wat ook nog eens voor extra druk zorgt is dat waarschijnlijk heel veel mensen deze kamer ook zullen zien. Vaak wil de visite toch even een kijkje nemen in de kamer van het kind. Ben je op zoek naar iets unieks met een vintage randje? Dan is het merk Super Carla helemaal iets voor jou!

Super Carla

Super Carla is een Deens merk gespecialiseerd in het maken van vintage kinderbekleding. De gebruikte stoffen worden overal uit de wereld vandaan gehaald, zodat alleen de beste kwaliteit gebruikt wordt. Super Carla is vooral gericht op kwaliteit, details en stijlvol zijn. Dit is ook goed terug te zien in de bekleding die zij aanbieden. De stijl die zij aanhouden is vooral gebaseerd op de jaren ’70. De aangeboden items worden gemaakt in een veilige fabriek waarin de medewerkers een prima salaris en een uiterst prettige werkomgeving hebben. Daarnaast is de stof die zij gebruiken bijna altijd organisch of öko tex gecertificeerd. Dit maakt het bedrijf natuurlijk nog iets specialer.

Uitgelicht: design luxe zachte kinderstoelen

Super Carla biedt bekleding aan voor vrijwel alle meubelen. De bekleding die zij aanbieden is vooral bedrukt met kleine bloemen en minimale printjes in kleuren die vooral in de jaren ’70 te vinden waren. Denk hierbij aan okergeel, blauw en rood. Zij zorgen ervoor dat de bekleding die zij aanbieden uiterst zacht blijft en veilig voor baby’s is, hoe vaak het ook gewassen wordt. De stof die zij gebruiken is namelijk Liberty Tana Lawn  katoen, die zij overigens ook los aanbieden in de webshop. Deze stof staat vooral bekend om de bloemetjesprint die zij op de stof bedrukken.

AANBIEDING: leuke mooie grote kinderposters

Doordat de stoffen zo druk zijn raden wij aan om de rest van de kamer wat neutraler te houden. Als de muren ook bedekt zijn met kleine bloemetjes en daarnaast de bekleding ook, kan dit heel rommelig ogen. Wij raden dus aan om de muur een neutrale kleur te houden als je kiest voor de bekleding van Super Carla.