Feest DJ voor een compleet kinderfeestje

Heb je er wel eens over nagedacht om een feestje te geven voor je kind? Maar wat voor feestje moet het dan worden? Zwemmen, naar de maccie, dagje Efteling met een klein groepje, of iets anders? Op een gegeven moment bereiken kinderen de leeftijd dat ze deze ‘kinderachtige’ feestjes eigenlijk niet meer willen doen. Ze willen een disco. Lekker dansen en indruk maken op de vriendjes natuurlijk. Dat kun je het beste bewerkstelligen door een feest DJ te nemen. Ook als je een afsluitingsfeest geeft voor bijvoorbeeld een zomerkamp of een andere grote groep zoals het groep 8 kamp, is een feest DJ een supertoffe aanwinst aan de avond. In deze blog lees je meer over waar je op moet letten met het nemen van een feest DJ voor een kinderfeestje.

Het soort muziek

Als je een professionele feest DJ inhuurt, krijg je ook echt kwaliteit. Ondanks hun leeftijd weten kinderen toch verbazingwekkend veel over muziek en wat goede muziek is. Dus simpelweg een playlist aanzetten op je telefoon is anders. Let wel dat leeftijdsverschillen soms bepalend zijn voor muzieksmaak. Echter weet de feest DJ altijd wat kinderen leuk vinden. De feest DJ is op de hoogte van de laatste hypes als het aankomt op muziek bij kinderen (en volwassenen). Kinderen zitten verder bomvol energie, dus de muziek moet ook lekker energiek zijn. Daar wordt voor gezorgd! Ook zorgt de feest DJ voor een echte ervaring, met discolampen en alles. Je kinderen kunnen vooraan staan bij de DJ en met de handjes in de lucht.

Kostuums

Naast alleen muziek en lampen zijn er ook feest DJ’s die andere vormen van entertainment meenemen. Denk bijvoorbeeld aan het dragen van toffe kostuums voor je themafeestje, of interactieve elementen waar de kinderen mee moeten of kunnen doen. Dat is natuurlijk ideaal voor een compleet kinderfeestje. Wil jij een cowboy-thema voor je kinderdisco? Dan kan dus zelfs de feest DJ daarop inspelen! Verder bestaat er animatie, een vorm van muziek en dans waar de kinderen zelf mee kunnen doen en pasjes leren.

Een feest DJ regelt zelf alles

Ter afsluiting wou ik nog even zeggen dat een feest DJ alle apparatuur zelf meeneemt. De discolampen, de draaiapparatuur, de boxen, noem maar op. De DJ past zich aan aan de grootte van de ruimte die je hebt, dus zorg wel dat je dat goed van tevoren doorgeeft. Ook zijn feest DJ’s voor kinderfeestjes helemaal niet zo duur, dus je kunt gerust zijn dat je niet diep in je buidel hoeft te tasten.